جدیدترین مطالب
پذیرش ارزهای دیجیتال
در مصاحبه با شبکه سی‌اِن‌بی‌سی (CNBC) آقای بارهیت با سوالاتی مواجه شد که چرا...
مهاجرت به اسلواکی
مهاجرت به کشور اسلواکی می‌تواند برای شما جذاب باشد. اسلواکی کشوری محصور به خشکی...
امنیت چیزی است که بسیاری از نهادهای آموزشی، شهرها و کشورها به داشتن آن...
با توجه به دیدگاه‌های خوش‌بینانه‌ای که به نفع بیت کوین وجود دارد، می‌خواهیم بدانیم...

راه های مهاجرت به گرجستان

تفلیس پایتخت و بزرگ‌ترین شهر کشور گرجستان است. اگر قصد مهاجرت به تفلیس را دارید، بد نیست اطلاعاتی کلی و عمومی درباره آن داشته باشید تا با صبر و حوصله بیشتری سراغ منابع آگاه‌تر بروید. در درجه اول باید بدانید که تفلیس در حال رشد زیر ساخت‌های خود از نطر ابعاد مختلف است. در دهه ۱۹۹۰ وضعیت اقتصادی گرجستان بنا به ناآرامی‌های سیاسی چندان جالب نبود. اما به لطف کمک‌های مالی صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی، اقتصاد گرجستان رو به بهبود است و این روزها تمرکز آن بر بازار مواد غذایی مانند: انگور، مرکبات و فندوق و… است. ضمن اینکه وجود معادنی چون: منگنز، مس و طلا هم باعث رشد اقتصادی این کشور شده است.

مهاجرت به گرجستان

تفلیس حدودا بر اساس آمار سال ۲۰۱۴، ۱/۲ میلیون نفر جمعیت دارد. بیشتر جمعیت این شهر زیبا را گرجی‌ها تشکیل می‌دهند اما تعداد اندکی ارمنی، آذربایجانی و روس هم در تفلیس زندگی می‌کنند. از نظر تاریخی این شهر دارای دیدنی‌های فراوانی است. زیرا در گذشته‌ و در زمان امپراتوری قفقازها شکوه و رونق خوبی داشته است. غذاهای این شهر بسیار معروف و خوشمزه است و  به طور متوسط دمای آن در طول سال حدود ۲۴ سانتی‌گراد است. باد و طوفان هم در فصل‌های سرد سال در این شهر رخ می‌دهد.

انواع راههای اخذ اقامت گرجستان

1. ثبت شرکت در گرجستان

شما میتوانید جهت اخذ اقامت گرجستان با ثیت شرکت که به صورت کاملا قانونی زیر نظر پلیس گرجی ثبت میشود اقدام به عمل کنید. شرکت باید دارای کد مالیاتی، مهر شرکت و تنظیمات اساسنامه به زبان انگلیسی وگرجی و ادرس دائمی والبته معتبر باشد. شرکت باید به صورت رسمی فعال باشد و مالیات خود و کارمندان را ماهیانه واریز نماید.

2. ازدواج با شهروند گرجی

شما میتوانید جهت اخذ اقامت گرجستان با ازدواج با شهروند گرجی میتوانید پس از گذشت سه سال زندگی به صورت عرفی به درخواست خود برای گرفتن اعطای اجازه اقامت در گرجستان زیر نظر دستگاه های دولتی اقدام نمایید. و حداقل یک ماه پس از ازدواج با ارائه مدارک لازم نسبت به اخذ اقامت اقدام نماید.

چنانچه تمایل به سفر دارید برای برقراری ارتباطات خود از سیم کارت بین المللی استفاده کنید.

3. اقامت کاری در گرجستان

طبق قوانین مربوط به مهاجرت یکی از شیوه های کسب اقامت گرجستان به صورت یک ساله یافتن کار مناسب و استخدام در یک شرکت معتبر و قانونی ثبت شده در گرجستان می باشد. با داشتن قرار داد رسمی و گرفتن نامه ای رسمی از شرکت و ارائه آن به وزارت مهاجرت میتوانید نسبت به درخواست مجوز اقامت، اقدام نمایید.

4. اقامت تحصیلی در گرجستان

شما مدرک خود را به یکی ازدانشگاه های معتبر گرجستان تسلیم مینمایید. دانشگاه مورد نظر پس از بررسی مدارک شما و پذیرش دانشگاهی شما میتوانید با ارائه نامه رسمی از دانشگاه و مدارک مربوطه بر موفقیت شما با اخذ پذیرش تحصیلی درخواست اقامت گرجستان نمائید.

5. خرید خانه در گرجستان

شما میتوانید با کمترین مبلغی که طبق قوانین گرجستان است حداقل ۳۵ هزار دلار امریکا میباشد خانه خریداری کنید واقامت ۱ ساله بگیرید و هر ساله به صورت متوالی اقامت خود را تمدید کنید. پس از ۶ سال متوالی تمدید اقامت گرجستان به شما اقامت دائم داده میشود.

6. سرمایه گذاری در گرجستان

سرمایه گذاری در این کشور یکی از بهترین راه حل های اسان در این کشور با سود بیشتر میباشد چرا که این کشور به دلیل وضعیت استراتژیک منطقه ای از نظر تجاری موقعیت بسیار ازاد برای تجارت میباشد زیرا به دلیل وضعیت استراتژیک منطقه ای از نظر تجاری موقعیت بسیار ازاد برای تجارت میباشد.

وضعیت مسکن در تفلیس

اگر قصد مهاجرت به تفلیس را دارید باید بدانید که بیشتر مردم در این شهر در آپارتمان‌ها سکونت دارند و قیمت اجاره هر خانه بسته به اینکه آپارتمان در مرکز شهر واقع شده یا در حومه آن بسیار متفاوت خواهد بود. آپارتمان‌های مرکز شهر اجاره‌ای در حدود ۳۱۰ دلار و آپارتمان‌های حومه شهر نیز حدودا ۱۹۵ دلار هستند. اگر به دنبال خانه‌ بزرگتری در مرکز شهر یا حومه هستید به ترتیب باید ۶۴۰ تا ۳۶۵ دلار هزینه کنید. خانه در مرکز شهر متری ۸۹۰ دلار و در حومه شهر متری ۵۳۰ دلار است.

کار در تفلیس

مهاجرت به تفلیس - کار

برای کار در تفلیس، قبل از مهاجرت باید با شرکت‌ها هماهنگی و مکاتبه کنید تا بتوانید ویزای کاری دریافت نمایید. از طریق اینترنت و وبسایت‌هایی مانند:  Job Market و Jobs.ge امکان شغل‌‌یابی وجود دارد. تدریس زبان انگلیسی می‌تواند شغل مناسبی برای کسانی باشد که مهاجرت به تفلیس را انتخاب کرده‌اند. ۹ درصد افراد این کشور به زبان روسی مسلط هستند. بنابراین دانستن زبان روسی هم برای یافتن شغل مفید است.

دیدنی‌های تفلیس

در تفلیس موزه ملی و انواع کلیساهای جامع نظیر کلیسای سیونی، سامِبا (به معنای تثلیث) و… دیده می‌شود. قلعه ناریکالا، پل صلح و بسیاری از مناطق تاریخی و مدرن شهر تفلیس برای‌تان جالب‌ توجه خواهد بود.

وضعیت سلامت و بیمه در تفلیس

وضعیت درمان و پزشکی در تفلیس در سال‌های اخیر از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است. به مهاجران توصیه می‌شود که حتما تحت پوشش بیمه‌های خصوصی سلامت قرار بگیرند. بیمارستان‌های بسیار مجهزی در تفلیس در حال فعالیت هستند. برای نمونه، مرکزی تخصصی برای ناباروری در این شهر ساخته شده که یکی از مجهزترین و بهترین بیمارستان‌های خاورمیانه به شمار می‌رود.

در صورتی که مایل به سفر یا مهاجرت به این کشور باشید، با استفاده از خدمات پرداخت با ویزا کارت می‌تواند کلیه پرداخت‌ها یا رزرو آنلاین هتل‌ها و پرداخت هزینه‌ سفارت را به آسانی انجام دهید. ارائه کارت اعتباری مستر کارت ، مستر کارت فیزیکی و مستر کارت مجازی از دیگر خدماتی است که برای مهاجران و مسافران عزیز فراهم شده است

نوشتن دیدگاه

14 − 4 =

استفاده از کد تخفیف :
صورت حساب شما
تومان
تومان
تومان
نکات قبل از ثبت سفارش
جهت تکمیل فرآیند سفارش وارد پنل کاربری خود شوید
حساب کاربری ندارید، جهت تکمیل فرآیند ثبت نام کنید.

پرداخت هزینه

سفارش شما با موفقیت ثبت شد. میتوانید نسبت به تسویه حساب اقدام کنید.

شرح مبلغ (تومان)

اطلاعات سفارش

اطلاعات سفارش ثبت شده شما به شرح زیر می باشد

شماره سفارش :
تاریخ سفارش :
میزان ارز :
آدرس خرید سرویس/محصول :
توضیحات مشتری :